radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Witam szukam tabliczki znamionowej na ktorej jest podany kod lakieru. Ale nigdzie nie moge znalezc. Pod siedzeniem pasazera owszem jest ale wybity sam nr.vin pod siedzeniem kierowcy nic nie ma. A druga sprawa nie moge ustawic lusterka kierowcy tzn. regulacja dziala ale lusterko nie chce odsunac sie bardziej od auta. Przesylam foty. Edytowane 25 Stycznia 2016 przez radorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Książkę gwarancyjną masz? tam na okładce (od wewnątrz) jest podany kod koloru i inne dane auta. (przynajmniej ja tak mam w mojej starszej P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 u mnie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 u mnie nic nie ma. Nic? Dobrze przejrzałeś , może w innym miejscu jest to wklejone / napisane? Znalazłam temat z podobnym dylematem - poczytaj sobie i szukaj u siebie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/38921-p12wp12-kod-numer-lakieru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Szukaj na słupku środkowym od strony pasażera jest też na tabliczce znamionowej z numerem VIN. http://www.pielegnowacauto.pl/jak-znalezc-numer-lakieru-auta#nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Będę szukał. A co powiecie na lustetko ? Edytowane 25 Stycznia 2016 przez radorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A w "pionie" chodzi? Góra/dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 ogÓlnie działa prawo, lewa ,góra, dół lecz w lewa strone nie moge go odsunac jeśli juz mam odsuniete na maxa to i tak widze pół auta w lusterku jak na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 No to tego ja już nie wiem.... Może zbyt blisko kierownicy siedzisz i ustawienia lusterka już nie mogą sprostać Twojej pozycji? Skoro elektryka zwierciadła działa we wszystkie strony... Poddaję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 kod lakieru znalazłem BW9 zastanawiam sie czy poprzedni właściciel nie wmontował lustra od angola i teraz jest mniejsze sterowanie. Jutro stprawdze jak widac od strony pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Gdzie znalazłeś kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Gdzie znalazłeś kod? Dokładnie, podaj kolego gdzie znalazłeś kod lakieru by dla potomnych zostało i by nie trzeba było gdybać czy snuć przypuszczenia. A co do lusterka. faktycznie może być od anglika i dlatego brakuje mu zakresu w ta stronę, albo ktoś ręcznie na tzw. chama przestawił wkład i na ślimacznicy brakuje z tej strony zakresu. należało by zdjąć wkład (szkło) i sprawdzić jak jest z tą ślimacznicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 ślimacznica pyrkota jak daje do konca czy to w prawo czy to wlewo wyrkota tak jak by przeskakiwala. A kod farby na slupku srodkowym strona pasażera naklejka waga jakas jest opisana i na dole opis BW9 G czy po spacj literka "G" należy do kodu farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 tak to kod lakieru, ostatnia litera nie należy do kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ślimacznica pyrkota jak daje do konca czy to w prawo czy to wlewo wyrkota tak jak by przeskakiwala. A kod farby na slupku srodkowym strona pasażera naklejka waga jakas jest opisana i na dole opis BW9 G czy po spacj literka "G" należy do kodu farby? No to ściąga, którą Ci podrzuciłem, jest aktualna i przydatna dla wszystkich pozostałych aut. A lusterko, bez zdjęcia szkła nic nie stwierdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) a czy wasze lusterko kierowcy jest takich samych wielkości jak lusterko pasarzera Edytowane 26 Stycznia 2016 przez radorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 zerknij kolego na kąt jaki tworzy lusterko z nadwoziem, jeżeli po obu stronach masz tak samo to masz te lewe lusterko z anglika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) rozumie że chodzi o kąt obudowa lusterka wzgledem auta Edytowane 26 Stycznia 2016 przez radorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 dokładnie tak, lewe lusterko powinno być bardziej "odgięte" w stosunku do prawego. Zerknij jak to wygląda na innych samochodach, różnica jest już widoczna gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam pomierzylem lusterko i wychodzi ze chyba obudowa jest z angola miedzy szyba drzwi a końcem lusterka wychodzi po 22,5 cm pasażer i kierowca tak samo wersia PL lusterko kierowcy 25cm wzgledem szyby wszystko juz wiem musze przelozyc na PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi