Piotr29 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dostałem wezwanie w ramach akcji serwisowej w sprawie przycisku rozrusznika "start". Czy ktoś oddawał już Juka do serwisu w ramach tej usterki..? Czy wie ktoś na czym polega naprawa..? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Który masz rocznik juke'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kupowalem w 2014 z wyprzedazy r. 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ciekawe o co chodzi. Daj znać jak będziesz po akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja mam model staroświecki na kluczyk.... niemniej ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Piotr29 na kiedy się umówiłeś w serwisie na tą akcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ciekawe o co chodzi , bo u mnie tez 2013r. dostałeś zaproszenie poczta czy elektronicznie............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ciekawe o co chodzi , bo u mnie tez 2013r. dostałeś zaproszenie poczta czy elektronicznie............... Wezwanie przyszło pocztą. Akcja serwisowa jest zawsze bezterminowa. Zgłoszę przy okazji przeglądu w marcu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.