Piotr29 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czy ma ktoś problem ze skrzypiącym fotelem.? Od jakiegoś czasu strasznie skrzypi fotel kierowcy. Jest to delikatnie mówiąc irytujące. Czy jest jakiś sposób na taki mankament..? Auto jest dwuletnie, więc może zgłosić na gwarancji usterkę..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jak auto na gwarancji to ''nękaj'' aso, może uda im się naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ja bym nękał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus78 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 To nie fotel skrzypi tylko plastik obudowy skrzyni biegów (przynajmniej u mnie tak było) . Jak żona jeździ swoim autem jest wszytko ok. jak ja siądę za kierownicą na zwlaniaczach, dołkach fotel zaczynał skrzypeić - spowodowane to jet moimi gabarytami o skrzypiącymi plastikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 To nie fotel skrzypi tylko plastik obudowy skrzyni biegów (przynajmniej u mnie tak było) . Jak żona jeździ swoim autem jest wszytko ok. jak ja siądę za kierownicą na zwlaniaczach, dołkach fotel zaczynał skrzypeić - spowodowane to jet moimi gabarytami o skrzypiącymi plastikami. Zgadza się - mam u siebie to samo: tapicerka siedziska fotela styka się momentami bokiem z plastikiem tunelu i to powoduje taki skrzypiący dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Tez tak mam najlepiej ten tunel przetrzeć jakimś plakiem do plastiku w tym miejscu w którym się styka z fotelem i problem na jakiś czas zanika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.