Bydle Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Pytanie cos mi tak jak by stuka, przeskakuje przy ruszaniu i hamowaniu - ktoś ma jakiś pomysł co to może byc? Sworzeń? Na ogół one zawsze wydaja jeszcze dzwieki kwiczące...może być tak że po prostu on przeskakuje czy macie pomysł na coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Sworzeń wahacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ok dzięki za potwierdzenie moich przypuszczen już wiem który bo z drugiej strony już na dole wymienialem a gorne wahacze ma dwa nowe od Cobcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Sprawdź jeszcze poduszkę silnika U mnie kiedys kilku mechaników było przekonanych ze to jakis sworzeń ale nie potrafili powiedzieć który ostatecznie wyszło że poducha była ok a tylko obluzowała się w niej nakrętka i całkiem wypadła. Silnik uderzał o rozporke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.