Kornell Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam wszystkich zgromadzonych, Mam na imię Kornel i mieszkam na Islandii. Od niedawna jestem posiadaczem Patrola 2006. Chciałbym prosić o pomoc w sprawie wciąż świecącej się kontrolki otwartych drzwi po włączeniu zapłonu. Zmieniałem każdy czujnik po kolei i nic. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur348 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Stało się to nagle? Czy może po jakiejś ingerencji w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornell Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tak już kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotowski Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Sprawdź przewody czy nie są gdzieś potargane, ja będę walczył ze swoimi jak się cieplej zrobi bo centralny sam czasami zamyka auto Ja na wschodzie siedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 @ kotowski Mam ten sam problem i po wcześniejszej wizycie u elektryka stwierdził naruszenie wiązki przy drzwiach od kierowcy . Mi takie objawy dawał jak tobie i na dodatek alarm się popsuł. Po odłączeniu alarmu i naprawieniu wiązki ciut nad gnitej ,wszystko wraca do normy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotowski Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Czekam aż śnieg puści i zrobi się trochę cieplej to może w maju zabiorę się za to dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop1983 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 jak dobrze pójdzie to w Maju :D pozdrawiam z południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.