Gość Ozi858 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam, mam problem z Komputerem NISSANA .. Otóż auto zgasło gdy wrzuciłem 3 bieg, auto obecnie znajduje się w warsztacie, nie łączy się z komputerem, potrzebuję instrukcję serwisową lub schemat elektryczny pojazdu .. Nigdzie nie mogę tego znaleźć .. Kontrolki działają .. Z góry dziękuje za pomoc !!AUTO:PRIMERA 12P 1,9 dCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Zacznij od czujnika polozenia walu korbowego ( na skrzyni od strony chlodnicy) a potem sprawdzenie regulatora wolnych obrotow na pompie wtryskowej ( po prawej stronie gdzie jest wtyczka elektryczna ), przedmuchaj sprezonym powietrzem przewod przelewowy odchodzacy od wtryskow do zbiornika paliwa ( jak jest zatkany to wytwarza sie podcisnienie cofajace paliwo ). Moze pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.