peceq Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Panowie mam problem, od wczoraj po postoju przy wlaczonym zaplonie wentylator od chłodnicy sie włącza. Na panelu świecą się: kontrolka silnika i aku. Klima wyłączona. Poczekalem dziś z 2, 3 minuty i dalej chodzil. Odpaliłem i kontrolki zgasly, wentylator po chwili sie wyłączył. Co moze byc problemem? Chlodnica z zewnatrz wyglada ok. Proszę o diagnozę Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka P.S odkrylem tez pewna zależność: wraz z problemem podczas zaplonu zapalaja sie światła mijania przy ciagle ustawionej pozycji ON. Przy nagrzanym silniku nie mogłem uchwycic momentu kiedy włącza sie chłodnica, wydaje mi sie ze powinna wlaczyc sie przy wskazaniach jak na zdjęciu: Link do filmu: Jak sie wsluchacie to będzie słychać. HA jest jeszcze cos lepszego jak niedawno jechalem w deszczu to po czasie w zaden sposob nie moglem wyłączyć wycieraczek, dopiero bo wylaczeniu zaplonu i jego resecie, dobre co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.