danit Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czy zauważyliście u siebie odchodzącą uszczelkę przedniej szyby, czołowej . Uszczelka nie jest klejona, ma zapewne za zadanie wypełnić przerwę między szybą a karoserią. Odchodzi w górnej części. Wydaje mi się, że szyba została przyklejona za nisko i nie ściska dobrze uszczelki. Jaki serwis w Warszawie możecie polecić na naprawy gwarancyjne ? Co sądzicie o aso nissan na ulicy puławskiej 276 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dasz radę wkleić zdjęcie tego defektu? Zobaczył bym jak to wygląda w moim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danit Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo48 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Poczytaj o moich problemach z uszczelką w temacie" Pulsar na drodze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danit Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Straszny bałagan macie na forum Wychodzi na to, że miałes podobny problem. Tylko że w twoim wypadku poszli na skróty. Klej i po temacie. Nie chce żeby mi ją kleili bo będzie się tam zatrzymywać woda. Uszczelka ta ma być założona na szybę, jedynie szyba klejona. Trzeba odkleić szybę i przyklecić poprawnie. Powiedz jaki to serwis bo nie chcę tam trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No u mnie póki co ok - nic nie widać aby odchodziło w tym miejscu. Chociaż przyznam się, że nie próbowałem wyciągać z obawy własnie że potem będzie odstawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danit Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie krępuj się na gwarancji Zgłosiłem problem uszczelki - szyba zostanie odklejona, założona nowa uszczelka i ponownie przyklejona szyba, pełna profeska Serwis Nissana zapowiada się obiecująco, po przejściach z seatem zwątpiłem w chęć posiadania nowego samochodu, a tu jednak działa gwarancja jak należy Uszczelka wymieniona - dzień naprawy. Dostałem info ,że to znany problem - Techniczny podczas montażu. Rocznik 2014- początek 2015 - ciągnąć za uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.