joeblack Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam, Mam Micrę K12 z centralnym zamkiem bezkluczykową. Sprawa wygląda także samochodzik stał na dworze i rozładował się akumulator. Przyciskam przycisk na pilocie cisza, Przyciskam przycisk na klamkach i klapie bagażnika cisza. Zdjęcie zaślepki na klamce kierowcy włożenie kluczyka i przekręcenie też cisza - jedna strona i druga strona... moge kręcić i cisza. Pytanie - jak dostać się do autka? Jak otworzyć klapę maski, aby podładować akumulator? Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kluczykiem powinieneś otworzyć zamek bez problemu, choć trochę z oporem bo nie działa siłownik.. Spróbuj raz jeszcze zdecydowanie ale z wyczuciem, powinno się udać. Przy czym otworzysz tylko zamek otwierany, pozostałe nie zareagują bo nie działają siłowniki a zatem nie będzie żadnych odgłosów otwierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Co prawda nie otwierałem drzwi z systemem bez kluczykowym , ale wydaje mi się że powinny się otworzyć dane drzwi gdy otworzysz ich kluczykiem mechanicznie przekręcając bębenkiem pod zaślepką , nie ma zasilania więc pozostałe nie działają i cisza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dokładnie , zamek kierowcy przekręcić w prawo i powinny się otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeblack Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Bardzo dziękuję, jednak moja inteligencja próbowała otworzyć zamek w lewo a nie w prawa. Wystarczyło przekręcić energiczniej i drzwi otwarte. Aku naładowany wszystko śmiga... prawdopodobnie otworzył się bagażnik czego nie zauważyłem i rozładował aku - mam uszkodzony ten cudny mikrostycznik i co jakiś czas się otwiera samoczynnie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Problem rozwikłany, więc temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.