Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ulicznego zapierdalaka w wersji 530KM jutro będziemy upalać w Jastrzebiu - ktoś chętny podłącza się pod imprezę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 O kurde a moj jeszcze nie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No to poupalane Krzyś się trochę podszkolił, zabawa była dobra - jakąś kamerkę trzeba wsadzić by onbordy wychodziły jak tato z córą zapiepszają Pośmigałem Turbo Zetką krzysia to na ten tor zdecydowanie krótsze przepłożenia by się przydały no i trzeba wzmocnić heble oraz dołożyć drugą chłodnicę oleju, także pomyśleć o lepszym schładzaniu wody... Do głowy mi przyszły wyloty na maskę coby pod nią chłodniej było. Jak wam się widzi takie coś: W Sumie tor Jastrzab nalezy do najbardziej wymagających torów u nas jeśli chodzi o grzanie się auta, na Poznaniu i w Ułęzy więcej prostych i ciężej o takie widoki jak w Krzysiowej Zetce po 6-7km jazdy z Coobciem za kierwonicą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Damy męską tarcze i klocek będzie git Ale zabawa z tobą była za***ista , szkoda że nie nagraliśmy jak jedziłeś jako instruktor. Na tym zdjęciu jest hak przedni tak jak bym widzał w swoim Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Na torze Poznań wymagają haka na stale zamontowanego... Body fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No to poupalane Krzyś się trochę podszkolił, zabawa była dobra - jakąś kamerkę trzeba wsadzić by onbordy wychodziły jak tato z córą zapiepszają Pośmigałem Turbo Zetką krzysia to na ten tor zdecydowanie krótsze przepłożenia by się przydały no i trzeba wzmocnić heble oraz dołożyć drugą chłodnicę oleju, także pomyśleć o lepszym schładzaniu wody... Do głowy mi przyszły wyloty na maskę coby pod nią chłodniej było. Jak wam się widzi takie coś: W Sumie tor Jastrzab nalezy do najbardziej wymagających torów u nas jeśli chodzi o grzanie się auta, na Poznaniu i w Ułęzy więcej prostych i ciężej o takie widoki jak w Krzysiowej Zetce po 6-7km jazdy z Coobciem za kierwonicą: Wloty fajne, u mnie tez przydaloby sie jakies dodatkowe chlodzenie, szczegolnie w zderzaku... Świetne tez wyglada poszerzenie tylu. A u Krzyska zaciski od Infa są? Czy jakies inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 zrobie ci fote jak ja zrobiłem hak wkręcany prawie jak orginal heee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 370Z/Infiniti G37 tzn. Akebono na dobrym klocku myślę że sobie poradzą i jak sie nawiewy zapoda. No myśląc o jeździe na torze koniecznie trzeba dwie chłodnice oleju zapodać tak jak to kiedyś robiłem w GTI-Rach: Przy przedostatnim projekcie dmuchniętej Zetki wspawałem chłopakowi miejsce na hak tak: Absolutnie w żadnym stopniu nie zasłania chłodnicy wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Caly body kit 6500$ ten bialy :-) Niezla kaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Progi mi się nie podobają i są nie praktyczne... Zderzak i maska przód oraz tylny spoiler i zderzak To pewno z 4500$ http://garagemak.sakura.ne.jp/wp/z33-350z%E3%80%80wide-body/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Maska fajn tylko jak to myc żeby woda nie dostawała sie pod maske...ja mam maske z wlotami ale właśnie tego problemu jeszcze nie rozwiązałem. Albo co np jak deszcz intensywnie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) ja zrobiłem tak i obym nigdy z niego nie kożystał Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Czas na mały update, PT6766 z żeliwkiem .63: No i wstepny pomiar bez strojenie i bez obciążenia: Jak na 0,8 bara (najmniej ile może nadmuchać) to ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekR Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Po tych waszych postach to zaczynam mieć chęć na zetkę. Tylko nie wiem czy kobieta da mi kasę A można zrobić wersję 4 osobową? Może jakieś siedzenia w bagażniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Musisz zrobi tak jak ja planuje. Dupowoza sprzedajesz i kupujesz 350z a kobiecie jakiegos nieduzego hatchbacka, np. Mazda 3. Bez gadania! Fajna czarnulka Jakub Ciekaw jestem jak taka moc sie sprawdzi na torze, zwlaszcza takim kretym jak Jastrzab. Delikatnie z gazem na wyjsciu albo jakas dobrze ustawiona sportowa kontrola trakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Taka moc na torze juz tylko szkodzi niestety;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 ...zależy od kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 R888 na przód poklasc bo teraz niewystarczajace T1 Sport siedza, dołożyć drugą chlodnice oleju i będzie bajka Na Poznań idealnie będzie a na kretym jastrzebiu turbodziura ciut spowalnia... Okolica 100KM dołożona, tak teraz się to odpycha: Dzień dobry i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Czy ja dobrze widzę EBC firmy APEXI? Czy Coobcio o takim tez do mnie mówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tak bo nie ma nic lepszego stworzonego na naszej planecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tak czułem, że po taniosci nie będzie. Tylko wolałbym czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Małe zmiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Juz [...] ? Edytowane 3 Lipca 2016 przez Skylimera Usuniety wulgaryzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) tak Terror na mieście rozpoczety:) Edytowane 30 Czerwca 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Yeah!!! I tak ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi