Sajmon_LP Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Uuhuhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Małe zmiany . Wygodne te krzesełka No i pod nogą się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 fajnie że znowu latasz mam nadzieje że kiedyś tak po koleżeńsku staniemy razem na kresce , chce zobaczyć ile trace do najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 No czekam - zawsze chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 U Krzysia tylko słabo z trakcją... Może mój hamowniany patent na turbo Zetki by się sprawdził: Może tylko w ciut elegantszej formie 1 tarcza z 370Z waży 14kg, 6 sztuk takich w bagażniku i 850Nm na 5 biegu koła na rolkach już nie mielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja tam stosuje butle z LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja butle z powietrzem i kompresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Do startowania spod świateł byś ustawiał przód maks wysoko żeby tylne koła dociążyć ale by było czadowo !! Na Dragowym M/T to pewno by przednie koła podrywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Przy takiej mocy fajnie jest chyba zrobic ciezka zabudowe audio w bagazniku i na maxa przod odciazyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 No na razie mocy jest tyle ze po strojeniu ujebało 3 bieg. Szczęście że miałem drubą skrzynie p&p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Zmieliłeś skrzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 a tak wszyscy zachwalają i swapują te skrzynie ile masz teraz nm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Zmieniłem dzisaj z pomocą Boską Tuner twierdzi że może byc 900nm Na chwile stracił przyczepność na jakieś muldzie a miałem wklepane w deche i złapał i to ja połamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) U nas jeżdzi taki lexus z projektu 86 moc ponad 800km mają tam skrzynie z 350 z, kolo mi mówił że już [...] 3 skrzynie więc nie są jednak niezniszczalne Edytowane 4 Lipca 2016 przez Skylimera Bez wulgaryzmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Siema Jarku. Dobre jest to że możne było normalnie [...] tylko bez 3 Edytowane 4 Lipca 2016 przez Skylimera Bez wulgaryzmów proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) wiadomo ze zerwanie trakcji jest szkodliwe dla przeniesienia napędu ale powinna zadziałać kontrola trakcji ta od jacka i zdiąć moc ale widocznie nie nadążyła za warunkami jeżeli sie będzie powtażać powtarzać problem to szukać innej skrzyni i swapować fajnie że latasz na pełnym boście Edytowane 4 Lipca 2016 przez Skylimera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 To stało sie tuż przed zjazdem na baze ostatni test po strojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Proszę, proszę. Jeszcze w sobotę nic nie zapowiadało takich problemów. Swoją drogą auto prezentuje się świetnie w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Rwanie skrzyni po Poznańskiemu: Zdjęcie powyżej nie właściwie opisane - powinno być Krzysiu Garage !! Agresorek jest, choć ja tu widzę wielkie kominy a nie seryjne końcóweczki, no i ta szerokość laczka idealnie dopasowana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Trzeba mieć sprzęt do takich napraw gruby i męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No właśnie nie koniecznie duży byle długi i gruby !! Ps. koniecznie musisz poprawić geometrie - tył jeszcze ciut bardziej zbieżnie ustawić coby to jakoś z miejsca chciało ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Pamiętasz hasło " on nie ma stać tylko ma być czysty " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No koniec tego dowcipkowania, Krzysiu w swojej Turbo czarnej strzale wykręcił best time 12,243 i tym samym załapał się do finałów, gdzie wywalczył 3 miejsce !! Finałowy przejazd - niestety na 2ce za mocno zerwało trakcję i d*pa a była szansa na 2 miejsce bo samo ruszenie wyszło perfekt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Kocur w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 o widzę że kąty z tyłu już prawie w zerze w sam.ras na cwiartke i drifty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi