jakub350 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 No właśnie a w niedziele lece na tor , i do tego łyse laki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No no no oby laczy na jutro starczyło po upalanku ostatnim: http://fastlife.pl/2016/07/nissan-350z-turbo-test/ No trochę świerzych wieści A więc wleciały szerokie laczki 315/30R18 R888 no i czasy uległy nieco poprawie i nie jest to ostatnie słowa Krzysia i jego turbo zetki: No udało się później lepszy czas wykręcić 11.86 Gratuluje !!No i Tresujemy smoka na torze w Łodzi Race-Day 4.09.2016 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Nastepnym razem to tez Coobcia biore na pilota - chocby dla samej narracji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ładnie gada Czarny Diabełek, do swojego G35 Coupe Turbo bardzo podobny wydech sobie ustrugałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Coobcio/jakub350, fajne te kubelki wasze z bliska i wygodne te Sparco - probowalem u jakuba. Napiszcie gdzie je kupiliscie i jaka cena, no i te szyny jak zrobic tak nisko jak u jakuba350? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Szyny jak mówiłem patent - zrób to sam , czyli sobota z migiem i flexem + jakieś dobre orgi. prowadnice a kubły nie pamiętam ale tanie nie były Edytowane 6 Września 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nie pamietasz gdzie je kupowales? Sparco z tego co pomietam ale jaki model? Te prowadnice za 150$ o ktorych mowiles - masz jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) http://www.prince.com.pl/ i czekaj na koniec roku będzie taniej bo się homoloogacja kończy http://www.ebay.com/itm/Buddy-Club-Racing-Spec-Seat-Rail-Bracket-For-03-07-Nissan-350Z-G35-Right-Side-/281075981567?fits=Make%3ANissan%7CModel%3A350Z&hash=item41716f1cff:g:f6IAAMXQjWtRO9ya&vxp=mtr sa pawe i lewe to jest mój fajnie jest bo można sobie usiąśc prawie w każdym modelu na miejscu w sklepie http://rallyplanet.pl/fotele/kubelkowe/fotel-sparco-pro-2000-lf-czarny.html Edytowane 7 Września 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Miałem okazję przejechać się tym cudem, jest ogieńSwoją drogą dzięki za wspólny wypad i mam nadzieję że uda nam się wspólnie z ekipą polecieć na kolejne zawody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jeszcze nie zmieniles maski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 no jakoś nie ma kiedy ale czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 krzychu powiedz lepiej co tam w projekcie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Sprzęgło się skleiło dość mocno do zamachu Zimno i ponuro maski nie ma co zmieniać, trzeba w tym miesiącu wyszaleć się po torze w Poznaniu na przynajmniej dwie Zecisze, ja lada chwila swój piec wyciągam i idzie w świat, więc przez zimę będzie konstuowanie a jeszcze bym się wyjeździł na szybkim suchym asfalcie, pełnym zakrętasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) krzychu powiedz lepiej co tam w projekcie słychać Poza szperką od Darka , to nic na razie mam ten sam problem co ty na głowie , tylko to sprzęgło sie zesrało ale w tym tygodniu powinno już być , i jeszcze wymiana tylnego uszczelniacza wału bo coś się poci . Już mam wprawę do wywalania skrzyni w pojedynkę 1,5 godzinki mimo że trzeba wywalić połowe wydechu. Ale zabawa była Edytowane 11 Października 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 1.5h bardzo realny czas na wyjęcie skrzyni, sam za trzecim razem w zetce miałem podobny wynik. Kwestia wprawy ale za kolejnym razem robi się to już...nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Taki piękne T1R obróciły się w dym... Jakieś nagrania z tego eaventu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 I jak tam? Jezdzi? Wez no pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Na razie walczymy ze skrzynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 trzymam kciuki i czekam na pomiar z racelogika będzie za***rdalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jestem mega ciekawy jak to bedzie smigac na tej skrzyni! A daleko do konca? Bo sezon juz sie zaczol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Bo jutro pierwsze jazdy na lotnisku w Bialej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 pochwal sie 11 ( tak słyszałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 11,8 2 miejsce parę rzeczy do poprawki ale teraz to inne auto dzięki Turbo Lamik , chłopak naprawdę ostro obcykany . Sporo modyfikacji w tym roku poszło głównie ze względów bezpieczeństwa dla silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Zdradź co robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 No to kurde już elitarncze czasy Najszybciejsza do tej pory czerwona diablica 11,6, potem Kaktus 11,7 no i Czarny bandyta 11,8 - oj ciasno ciasno w Zetkowej stawce, będzie co podziwiać jak na jednych zawodach wszystkie te auta się spotkają !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi