Łukasz83 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Wydaje mi się czy zetki mają najmocniejszą reprezentację wśród rwd turbo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Jak kiedyś Hondy FWD n/a Tyle nas jest że równocześnie jednego dnia cześć atakuje ćwiartkę a druga część po torze śmiga. Ps. Powdzenia i dopieszczajcie tam z Lamikiem tego automata, jestem cholernie ciekaw jak będzie wszytko dobrze działało jak to będzie jeździło !! Już kiedyś chyba też było 11,8 wykręcone w manualu - oj łokieć wtedy musiał boleć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 sportowe auto użytkowane zgodnie z przeznaczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Zdradź co robiłeś? skrzynia zf 8hp 70 pomyśleć że kiedyś nikt nie chciał o automatach słyszeć a teraz tędęcja zaczyna być odwrotna niestety manualne skrzynie zaczynają przegrywać z nowoczesnymi skrzyniami automatycznymi ,szczyt mażeń to była by 2 sprzęgłówka i myśle że w niedługim czasie takie skrzynie pojawią sie w ofercie Turbolamik bo już takową widzałem u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) - Skrzynia biegów i strojenia - doc.Łukasz Lamik - Emu Black - monowała firma Ekumaster - Wastegate Tial , Szyna powrotu paliwa , regulator ciśnienia paliwa , flexi fuel , dodatkowe sondy do emu , mała przeróbka orurowania - Patryk Drożdż - Flansza T4 pod nowe turbo i rozpórka tylnych kielichów , chłodnica wspomagania , chłodnica oleju skrzyni biegów i oleju silnika z osobnymi wentylatorami - Darek Łuczak Obecnie auto posiada 650KM i 850N Być może coś zapomniałem . Edytowane 25 Maja 2017 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) tak zapomniałes sie pochwalić Gratuluje czasu 1/4 11,3 Edytowane 26 Czerwca 2017 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 No i N2O wleciało: Czasy przyznam że rewelacyjne !! Całość robi straszną robotę, i wszoku jestem że ten automat tyle znosi !! Piekna robota !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 ostatni czas na 1/4 11,1 , jesteś bliski złamania 10 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado13912 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam. Panowie mozecie polecic kogos takiego jak wy(czyli ogarnietych) z okolic zachodniopomorskiego lub wielkopolski do tuningu zetki. Ostatecznie bede dzwonil do coobcia ale mam bardzo daleko do wawy. Sorki ze pisze w tym temacie ale widze ze sie znacie a nie chce zakladac nowego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 tuningu ale jakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado13912 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Chodzi mi o tuning mechaniczny ogolnie, na ile koni to juz bym z fachowcem pogadal... z optycznym bylbym w stanie zrobic cos u siebie w miejscowości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 kolego Polska to nie Rosja,mały kraj , ja potrafię co weckend z łódką taką odległość robić, nie szukaj człowieka w pobliżu co ogarnia tuning, bo takich jest sporo, ale co ogarnia VQ35DE (a takich w Polsce policzysz ma pluszkach 1 dłoni), żebyś miał prostą , skuteczną i w ostateczności najtanszą ofertę do efektów na hamowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado13912 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 W pierwszym poscie napisalem ze chodzi mi o zetke. A w poznaniu jest ktos od tych silnikow moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 W Poznaniu to mogą ci wirusa w vw zrobić i też nie wszyscy zrobią to dobrze , jedyna znana mi osoba w Wielkopolsce to Darek "RakGarage" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) doszły mnie słuchy że padła granica 10,8 na 1/4 gratulacje edit już 10,6 Edytowane 16 Września 2017 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi