foliarz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam mam pytanko jak dobrać się do paska alternatora bo wczoraj próbowałem i poległem a muszę wymienić.Mile widziane jakieś foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ja jestem świeżo po wymianie paska, osobiście tego nie robiłem a jedyne co mogę Ci poradzić to kupno paska oryginalnego. Oszczędzisz sobie mnóstwo czasu i nerwów związanych z ciągłym piszczeniem i naciąganiem jakiegokolwiek zamiennika, co i tak pomaga na 1000km i z powrotem jest tak jak było. Normalnie kosztuje on około 120zł a ze zniżkami z programu YOU+NISSAN niecałe 90zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam mam pytanko jak dobrać się do paska alternatora bo wczoraj próbowałem i poległem a muszę wymienić.Mile widziane jakieś foto. Jakieś fotki są tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/101442-t30-wymiana-pask%C3%B3w-klinowych-22-dci/?do=findComment&comment=1080953 Model inny, ale silnik ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.