Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Szukam dobrego mechanika, elektryka ze szczecina do QQJ10 - NIE ASO

peceq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, gdzie warto podjechac zeby bylo dobrze rzetelnie i tqniej niż w ASO

Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka

Napisz kolego co się dzieje bo mam dwoch magików i każdy do czegoś innego

http://forum.nissanklub.pl/index.php?/topic/102300-Wentylator-przy-wyłączonym-silniku-(QQJ10)

Wentylator przy wyłączonym silniku (QQJ10)

Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka

białowieska.

były polmozbyt przy hondzie

a nie wiesz jak się to nazywa ? czy po prostu polmozbyt ? bo szukam namiarów, w V-tronicu diagnostyka co najmniej za 2 dni.

Czy to przypadkiem nie to ? http://www.twojautoserwis.pl/

Edytowane przez peceq

Nie wiem czy wiesz,ale jeśli jesteś w Nissan + You, to sama diagnoza w nissanie jest darmowa po wszystkim podają co i ile ma kosztować. Godzisz się lub nie.Ja ostatnio robiłem pełen przegląd po 7 latach (Wymiana oleju,filtry koła na wywazarce)+ wymiana kompletów ,tarcze+ klocki przód i tył i przy zniżce 30 % zapłaciłem 389zl.Chyba nie wygórowana cena jak na aso,nieprawdaż? Oczywiście moje graty.

• Upvote 1

Generalnie może i tak ,aczkolwiek na palecie innych tego typu ,to u nas jest najlepsze.

Jest kilku ludzi ,którzy wiedzą co robią, a nie tylko improwizacja i wymiana.

Nie wiem czy tak jest jak mówisz ,ale taka opinia o aso to nowość.Wystarczy spojrzeć na forum i poczytac opinie o aso którymkolwiek w Polsce,ale może twoja opinia to znak że coś się zmienia na lepsze....

Jak poczytasz to forum szerzej ,to zobaczysz że nie tylko moja opinia.Rok czy dwa temu ,nawet zostali najlepszym aso w PL a drugim w Europie wschodniej bodajże.

Ale napewno to indywidualna ocena wpływa na czyjś pogląd. Mi też swego czasu sknocili naprawę Almery, ale wyszli z honorem w sposobie naprawy błędu i darmowym przeglądem w przeprosinich.

Jestem juz bardzo długo ich klientem,to też pewnie ma znaczenie.

ooo też mam nissan + You, dobrze wiedzieć ... na razie nie moge nic złego powiedzieć o ASO, a w temacie chciałem poznać jakieś alternatywne warsztaty ...