Pavvel Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Cześć, Almera N16 11.2004 1500cm3 benzyna 98KM sedan. Urwała mi się rura tłumika tuż przed łączeniem pomiędzy odcinkiem przedostatni a ostatnim. Niestety nie mam nigdzie łatwego dostępu do kanału, aby obejrzeć całość od spodu. Czy to da się pospawać czy trzeba wymieniać? Chodzi mi o to, aby nie naciągnęli mnie na coś w warsztacie. Jeśli ktoś może polecić warsztat we Wrocławiu, w okolicy Śródmieścia, to byłbym wdzięczny. dzięki z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Generalnie można pospawać ale zależy to od tego jak bardzo korozja zjadła tłumik.Jeżeli sam spadł to znaczy że był bardzo mocno zgnity i może trzeba będzie obciąć kawałek dalej i dopiero spróbować pospawać.Po spawaniu powinien jakis czas potrzymać ale nie liczyłbym na to że problem nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Łączenie wycięte, rury zespawane na sztywno. Koszt 70zł. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A nowy 100zl z przesyłką interes życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dziękujemy ci, mistrzu interesów życia, za cenna uwagę. Dostajesz order z buraka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Wiem, wiem interesy życia bolą. Nie ma to jak naprawiając jedno uszkodzić drugie jeszcze za taką kasę toż to tłumik chyba ze złota gdzie potrzebna jest specjalna spawarka i elektrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 tłumik był spawany półautomatem a nie elektrodami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.