peceq Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Czy ktoś z Was się orientuje czy do radia z wyświetlaczem nad środkowymi nawiewami w J10 potrzebny jest kod po odłączeniu akumulatora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-S Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Miałem QQ J10 z 2008r z takim samym ekranem i radiem. Po odłączeniu akumulatora i ponownym jego podłączeniu nie potrzebowałem żadnego kodu do radia. Uruchamiało się bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzięki za info, odłączyłem na ok 2 godziny i u mnie tez zadnego kodu nie chciał Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No to żeś mnie zaskoczył. Dawno w Nysie nie widziałem radia bez kodu. Ale fakt,ze tego typu radia nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Gdzieś wyczytałem że to jest ściśle podłączone z VINem, przypuszczam że kod byłby potrzebny przy przełożeniu system do innego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Tak,ale mimo to ,w większości nysek trzeba wbić pin po przerwie w zasilaniu,bo nie zagada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.