chudy__ Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 takie male pytanie. w przekladnie wchodza 2 przewody, wie ktos moze jak jest uszczelniony ten grubszy? jaka jest tam podklada jakies wymiary? bo saczy mi sie z niego plyn, ale nie od spodu sruby tylko od jej gory i od srodka gdzie jest sam wezyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 w T2 jest to zaklepane jak w przewodzie hamulcowym A w T1 są podkładki miedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 hmm to ciekawe ze zaczelo tamtedy leciec.w takim razie trzeba na nowo zakuc? a wiec problem czesciowo rozwiazany..okazalo sie prze przeowod od przekladni zostal przetarty innym przewodem co byl powyzej wychodzacy z kolektora. dzirka prawie niewidoczna wiec narazie sklejone klejem i jestem w trakcie poszukiwan weza. jak by ktos mial (gruby z przekladni do zbiorniczka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 ja jutro zobaczę,który mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.