lemmy69 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam Brakuje chyba takiego tematu, w niektórych modelach są od dawna ... w pozostałych zakładam Do rzeczy: Róbcie zdjęcia i pochwalcie się swoimi autami przed resztą towarzystwa Przy okazji zapraszam do uczestnictwa w Fotokonkursie NKP Do wygrania jest miejsce w klubowym Kalendarzu 2017 Po szczegóły zapraszam do tematu konkursowego tu w dziale lub w Strefie Klubowej Nikt za Was tego nie zrobi, zatem ... do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1946 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Odkąd zostałem właścicielem Almerki i członkiem klubu co miesiąc wysyłam swoje fotki do kalendarza mobilizujcie się panowie niech któraś z naszych Almerek stanie na podium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Potwierdzam Lucjan dzielnie broni honoru Almery w konkursie Po kilku bezowocnych próbach wreszcie w styczniu dane Mu było wywalczyć miejsce na podium i w przyszłorocznym Kalendarzu NKP ... ktoś dołączy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 13 Marca 2016 przez killer2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert.c Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Załączam zdjęcia mojej srebrnej strzały 1.8 114 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawsiu Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Czarna strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazylia Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 moja Ala zaraz po zakupie w zeszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 taka sobie almerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1946 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Kiedyś w lesie Wczoraj w rzepaku Edytowane 21 Maja 2017 przez lucjan1946 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_ Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Almerka jakie drugie auto w rodzinie. Przebieg roczny jakieś 3 tysiące Salon polska 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi