barszczyk_84 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam potrzebuje zdobyć nr katalogowy zaślepki która jest przy klamce. Taki mały kawałek plastiku. Niefortunnie oparlem deskę snowboardowa o samochod teścia która zsunela sie w przód uderzając o cześć klamki i urywajac ta zaslepke. Nie wiem czy jest szansa kupna osobno tej czesci?? Bardzo prosze o pomoc. Moj nr telefonu 604828799 bądź mail barszczyk_84@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tutaj wszystko znajdziesz http://nissan4u.com/parts/tiida/el_c11x/2007_8/type_1/body_side_and_rear/front_door/illustration_2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyk_84 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ok. Wszystko fajnie ale nie bardzo moge odnaleźć sie w tych kolorach. W dodatku jestem w trasie. Jest szansa podania nr czesci pod kolor?? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Myślę, że się uda, musisz tylko podać kod lakieru. Dla pewności jeszcze - podaj jeszcze typ nadwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyk_84 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nr koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nr części 82646EL11B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyk_84 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wielkie Dzieki. A macie tu na forum jakiś zaprzyjaźniony i polecany sklep zeby zakupić takowa część?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Szukaj na Allegro lub w ostateczności w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.