Gość nismo Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Koledzy jak wam się podoba takie wnętrze nissana? U nas na drogach pewnie nieprędko takiego zobaczymy a szkoda... Nie wieżę że koledzy i koleżanki nie mają zdania..... Temat można zamknąć - małe zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 a taki oto koncept znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 @nismo - prośba taka - umieszczaj wszystkie swoje "wynalazki" - koncepty w tym jednym temacie. Nie rozsiewaj ich po całym forum.... Będzie wygodnie wszystkim jeśli znajdą się w jednym miejscu Ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 przyswoję zapamietam zastosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Koledzy jak wam się podoba takie wnętrze nissana? U nas na drogach pewnie nieprędko takiego zobaczymy a szkoda... Nie wieżę że koledzy i koleżanki nie mają zdania..... Temat można zamknąć - małe zainteresowanie. nie bardzo wiem o co chodzi z tym konceptem ?, ale to typowe wnętrze nowszego nissana przykład moje wnętrze z R52 w wersji białej (ja mam black) Pathfinder wnętrze konceptu do nowszej wersji, ciekawe czy wejdzie do produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melsky Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 ja tutaj znalazłem artykuł o BladeGlider Concept http://japanonline.pl/nissan-bladeglider-concept-czas-rewolucje.html, również fajny i ciekawy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 to jakis kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.