szop1983 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam mam pytanko takie trochę dziwne ale prawdopodobnie jest to do zrealizowania , słyszałem że śruby do głowicy do silnika 3.3 pasują od jakiejś koparki CAT , są mocniejsze i bardziej wytrzymałe na cisnienie , chodzi o to że się z czasem nie rozciągają wiecie może gdzie takie śruby można dostać może ?? na allegro ciężko znaleźć wogole coś do parcha z tym silnikiem , był bym bardzo wdzieczny jeśli ktoś by mi pomógł zlokalizować namiary na takie śruby , może ktoś taki tuning robił juz w swoim parchu z tym silnikiem lub może oryginalne śruby do tego modelu silnika , z góry dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 numer oryginału 1105637502 39zł/szt oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.