Gość Eden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Dzisiaj ztuningowałem swojego kombiaka po raz kolejny Pierwszym było oklejenie szyb ciemną folią ;-) A dzisiaj wymieniłem żarówki podświetlenie zegarów na zielone normalnie mexyk jakbym miał nowe auto hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Dzisiaj ztuningowałem swojego kombiaka po raz kolejny Pierwszym było oklejenie szyb ciemną folią ;-) A dzisiaj wymieniłem żarówki podświetlenie zegarów na zielone normalnie mexyk jakbym miał nowe auto hehehehe niom ja nawet jak jakas pierdułke porawie to lepiej sie jezdzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 mój sunny ma 406000km przejechane wiec teraz jak zasłuzy to ma coś ode mnie np pojechalem do Muszyny na szkolenie zrobilem 2tys km był grzeczny więc dostał nowe kołpaki z wczasów w słowacji jak wróciłem za dobre sprawowanie dostał noiwe kalosze 4 szt. i tak jakoś w symbiozie zyjemy z moim KOMBIAKIEM może dlatego najeździł bez problemu te 406 000km ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 mój sunny ma 406000km przejechanewiec teraz jak zasłuzy to ma coś ode mnie np pojechalem do Muszyny na szkolenie zrobilem 2tys km był grzeczny więc dostał nowe kołpaki z wczasów w słowacji jak wróciłem za dobre sprawowanie dostał noiwe kalosze 4 szt. i tak jakoś w symbiozie zyjemy z moim KOMBIAKIEM może dlatego najeździł bez problemu te 406 000km ;-))) cóz za zgrany duet :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 daj jakies fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 muszę pstryknąc jakąs fajną fotke maszynce i wtedy coś wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 ktore szyby oklejakes? wszystkie czy tylko tylne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skull Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 dawaj dawaj fotki bo mało widać na ulicach sunny kombi z bajerkami :wink: ja ostatnio w swoim kombiaczku pomalowałem zaciski i bębny na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.