lena1805 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam moze mi ktoś powiedziec od czego jest ta kostka (w sumie sa dwie) czyżby to od czujnika temperatury zewnętrznej ? Znajdują sie koło chłodnicy za grillem http://tufotki.pl/zVbkL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jeśli są dwie to wątpię , może do halogenów ??? Czujnik wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARGAMEL 92 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witaj Ja u siebie jak dokładałem komputer to musiałem dokupić czujniki temperatury.Tak sa dwie wtyczki -dwa czujniki temperatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john__doe Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Witaj Ja u siebie jak dokładałem komputer to musiałem dokupić czujniki temperatury.Tak sa dwie wtyczki -dwa czujniki temperatury. Jak to dwa czujniki??? Dokupiłem córce do Micry 1,2 z 2003 roku komputer i teraz chcę podłączyć czujnik temperatury zewnętrzej, a Ty mnie zatrzeliłeś... Sa dwa czujniki ?? Gdzie ?? W którym miejscu , ale dokładnie są podłączone ? A i jeszcze jedno, gdzie kupywałeś ten lub te czujniki ?? w serwisie, czy używki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZahMaster Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 No i ogrzewamy kotleta... to 2 czy 1 czujnik? Ktoś to dołożył kończąc sukcesem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasko122 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Witam Jest jeden czujnik, wtyczka jest w wiązce z przewodami do klaksonu. Ostatnio montowałem u siebie. Wskazuje poprawnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.