porter59 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Co kto woli. Note najbardziej uniwersalny w tym przypadku,o Getzie wspomniałem bo żona jeździ do pracy już drugi rok i tylko paliwo i też skromnie. Ale najważniejsze kryterium przy zakupie to znajomość historii auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 No to "ino" brać ode mnie Zawsze pewne i sprawne,do tego z całą historią. Ale może dla tego ,nigdy nie musiałem dawać ogłoszeń? Teraz zresztą też .Swoją drogą , zawsze taniej ,a lepiej. Tak już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19stasiu90 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Autko chce kupić na dobrych kilka lat. Getz to troche za małe autko moim zdaniem bo za rok zakladam rodzine. W związku z tym pewnie bedzie potrzebne mi wieksze autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Coś fajnego i w miarę młodego , aby posłużyło kilka lat - za tę sumę , może być trudno. A czy musi być benzyna ? diesel zły? Przeglądałeś F. Focusy?np. http://otomoto.pl/oferta/ford-focus-ii-fl-1-wl-krajowy-zadbany-2-komplety-opon-ID6yhVQ7.html#3691137330 albo Toyota Corolla (e12) Astra H też fajna dla młodego o , albo Megan (w benzynie) http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-alize-ID6yiafZ.html#1509dcb3cc W sumie, to nawet idzie coś znaleźć Tylko pytanie jak będzie się sprawować...ale tego , to już nikt nie przewidzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19stasiu90 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Może i Note bym chcial ale u mnie w wojewodztwie podlaskim nie ma z prywatnych rak takiego auta. Ma może ktoś możliwość sprawdzenia auta Nissan Note w ASO bo na stronie historiapojazdu.gov.pl nie ma wpisanego przebiegu i jakby od 2014 roku nie był robiony przegląd. Link do tego auta: http://moto.gratka.pl/tresc/18873791.html?utm_source=form&utm_medium=email&utm_campaign=wla Dane auta: VIN SJNFAAE11U1027666 data 1 rejestracji 28-06-2006 , numer rejestracyjny GKW 5A25. Do samochodów na diesel jakoś nie jestem przekonany. Benzynę i LPG sobie chwalę. Ford focus mk2 podoba mi się i zainteresuję się tą ofertą: http://olx.pl/oferta/ford-focus-mk2-z-2005r-salon-pl-hatchback-CID5-IDcMjlP.html#32c1d6b9e7 Astrę H w hatchbacku ciągle biorę pod uwagę i szukam żeby była w miarę rozsadnej cenie i w miarę zadbana Edytowane 24 Lutego 2016 przez 19stasiu90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Ale ludzie piszą co popadnie w wyposażeniu... - Nie ma ESP - Nie ma elektrycznych lusterek - Elektryczne szyby przód, tył korbka - Klima manual - HEEHEHHH....światła przeciwmgielne a w zderzakach jak byk "działka" - kierownica na 99% nie z tego modelu......raz że to radio nie ma sterowania z kierownicy...dwa są przyciski od odbioru rozmów telefonicznych które współdziałają z innym radyjkiem. To mi wygląda na jakiegoś "flotowca" i na pewno przebieg zbity. No i to sprzedaje KOMIS !!! Edytowane 24 Lutego 2016 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19stasiu90 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedz. No fakt komis ale domyslalem sie ze cos nie tak z tym autem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Może i Note bym chcial ale u mnie w wojewodztwie podlaskim nie ma z prywatnych rak takiego auta. Ma może ktoś możliwość sprawdzenia auta Nissan Note w ASO bo na stronie historiapojazdu.gov.pl nie ma wpisanego przebiegu i jakby od 2014 roku nie był robiony przegląd. Link do tego auta: http://moto.gratka.pl/tresc/18873791.html?utm_source=form&utm_medium=email&utm_campaign=wla Dane auta: VIN SJNFAAE11U1027666 data 1 rejestracji 28-06-2006 , numer rejestracyjny GKW 5A25. Do samochodów na diesel jakoś nie jestem przekonany. Benzynę i LPG sobie chwalę. Ford focus mk2 podoba mi się i zainteresuję się tą ofertą: http://olx.pl/oferta/ford-focus-mk2-z-2005r-salon-pl-hatchback-CID5-IDcMjlP.html#32c1d6b9e7 Astrę H w hatchbacku ciągle biorę pod uwagę i szukam żeby była w miarę rozsadnej cenie i w miarę zadbana W tej cenie kupiłem Getza 2007,z przebiegiem 13 tys a nie 190. Tak mały,ale jak budżet ograniczony,to wolę mały jak zajechany. Poszukaj coś z mniejszym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19stasiu90 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ciężko znaleźć coś z małym przebiegiem i nie z komisu. Na własnej skórze się przekonałem że w komisach same perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazgulXL Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Ty jaja sobie robisz ? Takie auto z tym przebiegiem warte jest 5 a nie 15 tys. Kto kupuje w komisie ? - desperat ?,tyle jest ofert salonowych od 1 właściciela. Kupując auto dla siebie,nie szukam tanio,ale ze znaną mi historią przebiegu i żeby to zrozumieć też musiałem zaliczyć minę. Silnik na łańcuszku, na pocieszenie ?,a cała reszta- skrzynia,sprzęgło,przeguby,zawieszenie,delikatna instalacja elektr.to wszystko złom. ja bym nie demonizował komisów. oczywiście - na dzień dobry czerwona lampka. grunt to porządnie sprawdzić auto i jego historię (jak się umie) albo zapłacić wiarygodnej firmie zewnętrznej (oczywiście uprzedzając ew. uwagi, żadne sprawdzenie bez względu na uczciwość sprawdzającego nie daje 100% gwarancji). jeżeli autor tematu ma czas, może również rozważyć zakup auta lekko pukniętego i je wyremontować samemu. wtedy wiesz co, i w jaki sposób (części oryginalne/zamienniki fuszerka/fachowa robota) jest zrobione. oczywiście przyda się zaufany mechanik... mój kuzyn ostatnio w ten sposób zaoszczędził ok 10k remontując bardzo nieinwazyjnie uszkodzone auto i w sumie wykładając 40k zamiast około 50. Edytowane 27 Lutego 2016 przez NazgulXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19stasiu90 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Wczoraj wieczorem nabyłem astre h, hatchback, 1.6 benzyna, 2007r. Przebieg tylko 56.000. Sprawdzony i udokumentowany. Cena 18.400. Auto od osoby prywatnej. Oby astra jezdzila jak najdlużej Edytowane 29 Lutego 2016 przez 19stasiu90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Oby. Szerokości i bezawaryjnej jazdy. Piękny przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19stasiu90 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie dziękuję Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi