Gość misiek_83 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Witam szanownych panow i panie.Mam pytanie zwiazane z dodatkami,ktore mozna wlewac do paliwa.Widzialem taki ostatnio na stacji paliw i zastanawialem sie czy nie kupic.Podobno oczyszcza silnik i uklad paliwowy.Czy aby ten preparat nie szkodzi silnikowi??Uzywal ktos tego??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja kiedyś używałem produktów z Shella bo mi w poldku zamarzły przewody paliwowe i miałem big problem-poprostu kiepskie paliwko mamy na stacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gulash Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja bym uważał na dodatki oczyszczające silnik, bo mogą go oczyścić za bardzo - a cieknącego oleju z z każdej szczeliny albo utraty kompresji raczej nie chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.