menzyl Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 WItamPrzyszła mi dziś podświetlana gałka do dźwigni biegów na 12V. Sprawa wydaje się prosta, podłączyć równolegle pod zapalniczkę i finisz. Ale.W zapalniczce jest kostak na + i -(nie musi być 3 kabla????), i czy jest jakiś rozgałęźnik do tego żeby nie przycinać/lutować kabli, myśliałem o kostce. Zależy mi na połaczeniu rozłącznym, bo chciałbym podłączyć w przyszłości diody pod zapalniczkę.I tu drugie pytanie czy np. 10 pasków diód(po 3 każdy) nie przeciąży wejścia na zapalniczke czy moze podłaczyć pod coś innego??Całość chciałbym sterować panelem pod radiem na kilka właczników dzwigienkowych(nie ma sensu zeby gałka się paliła w jasny dzień) i pytanie czy ktoś kiedyś robił taki panelik lub coś podobnego?Już ostatnia wątpliwość: Czy da się do radia z CD podłaczyć mini jacka?? Mianowicie wlutować kable z jackiem, żeby sygnał szedł z mp3 a nie z odtwarzacza Cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.