Gość nismo Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 witam ,dziś w nocy próbowali mi ukraśc moja nyskę i uszkodzili drzwi i wlew paliwa,nie wiem po co ale fakt jest taki że potrzebuję dobrego blacharza i lakiernika z okolic wejherowa .Dajcie Panowie namiary na kogoś konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetman81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Za nissany się biorą?? Uuu źle się dzieje w państwie Trójmiejskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Pewnie w środku coś było cennego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 bardzo śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 witam ,dziś w nocy próbowali mi ukraśc moja nyskę i uszkodzili drzwi i wlew paliwa,nie wiem po co ale fakt jest taki że potrzebuję dobrego blacharza i lakiernika z okolic wejherowa .Dajcie Panowie namiary na kogoś konkretnego. Skoro wlew to chyba jasne co chcieli ukraść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.