Marcous Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam od niedawna posiadam Pulsara, w najbliższym czasie opiszę pierwsze wrażenia ale tak na gorąco chcialbym zadać pytanie użytkownikom tego auta czy też tak mają ? Interesuje mnie wskazania tzw bieżacego poziomu spalania , wiadomo wraz z jazdą zmienia sie on wg aktualnego spalania w wielkim uproszczeniu : duze przy przyspieszaniu - małe przy jezdzie z górki. Co kiedy stoicie przy włączonym silniku np na światłach ? jakie macie wskazanie na wyświetlaczu ? u mnie wyglada to tak np dojeżdzam delikatnie do czerwonych swiateł , spalanie coraz mniejsze a po całkowitym zatrzymaniu wyświetlacz nagle zaczyna pokazywać maksymalne możłiwe spalanie , dziwne to dla mnie ale moze ten typ tak ma ? czy to norma? pozdrawiam Marcous Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Tak ma być. Logiczne przecież - wskaźnik chwilowego zuzycia paliwa w Pulsarze przelicza ilość spalonych litrów na 100km. Gdy stoisz nie pokonujesz km więc zużycie idzie na max. W niektórych autach podczas postoju wskaźnik zużycia przełącza się na wskazanie ilości spalonych litrów na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcous Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Tak ma być. Logiczne przecież - wskaźnik chwilowego zuzycia paliwa w Pulsarze przelicza ilość spalonych litrów na 100km. Gdy stoisz nie pokonujesz km więc zużycie idzie na max. W niektórych autach podczas postoju wskaźnik zużycia przełącza się na wskazanie ilości spalonych litrów na godzinę. Logiczne . Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan13 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam, czy ktoś uratuje moje zszargane nerwy i podpowie mi jak zmienić ustawienia, żeby wyświetlacz wskazywał bieżące spalanie a nie jak w chwili obecnej Settings =enter itd . Posiadam pulsara od dwóch tyg , na początku to właśnie komputer wyświetlał , ponadto dało się sprawdzić spalanie trip 1 itd .W tej chwili widzę ikonkę ustawień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam, czy ktoś uratuje moje zszargane nerwy i podpowie mi jak zmienić ustawienia, żeby wyświetlacz wskazywał bieżące spalanie a nie jak w chwili obecnej Settings =enter itd . Posiadam pulsara od dwóch tyg , na początku to właśnie komputer wyświetlał , ponadto dało się sprawdzić spalanie trip 1 itd .W tej chwili widzę ikonkę ustawień... Przełącznik po lewej stronie góra/dół nic nie zmienia? A może sobie zobacz, bo w wlaśnie w settingach można powyłączać wyświetlanie wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.