Martin Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam. Robil ktos kiedys taki myk u siebie jak w temacie? Pytam bo mam okazje kupic opony terenowe z felgami od terrano1 za dobre pieniadze. Mam swoje terrano2 na alu felgach oponach szosowych, a lubie sobie czasem gdzies wjechac w czarne i chcialem dokupic komplet felg z oponami terenowymi, znalazlem takie tylko nie wiem czy te felgi beda pasowac chodzi o rozstaw szpilek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Rak to jest to samo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 To te same pojazdy tylko 1 jest bardziej harakterna czyli ładniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.