szop1983 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam wszystkich zakręconych Parchodilów mam pytanko odnosnie schematu , czy ma ktoś jakis pomysl jak i gdzie to znalezc bo u mnie na wyspie nie maja w sklepie gdzie sie zajmuja głowicami itp schematu dokrecania glowicy w 3.3 a na google nie wiem dokladnie jak napisac proszę o pomoc jak możecie bo parch stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO-REMA Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Poszukam w auto dacie i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop1983 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO-REMA Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 rocznik 93? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop1983 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 juz znalazlem ale dzieki za checi i przepraszam ze mnie tutaj nie bylo przez jakis czas ale caly czas jakies przeróbki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.