lukaszkino Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam, zwracam się do Was z problemem dotyczącym mojej primery p12. Dzisiaj mój brat chcąc zdjąć boczek od strony kierowcy, pociągnął za kable wychodzące z kostki od modułu sterowania szyb. Mianowicie mój problem polega na tym, że mam osiem kabli o różnych kolorach i teraz nie wiem który odpowiada za odpowiedni pin. Pół dnia szukałem schematu w internecie ale niestety nie znalazłem. Próbowałem różnych kombinacji i udało mi się zamknąć przednią szybe za pomocą przycisku od otwierania klapy bagażnika. Niestety nie wiem jak je połączyć aby wszystko działało jak należy. Może ktoś z Was wie jak to połączyć lub zobaczyłby jak ma połączone u siebie ? Serdeczne dzięki za każdą niezbędną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO-REMA Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 a podejrzałeś sobie kostkę od strony pasażera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkino Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Tak, ale tam jest inna, mniejsza. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO-REMA Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 hmm a czy ta kostka obsługuje wszystkie cztery szyby czy tylko przednią od kierowcy> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkino Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 2 szyby + bagażnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 jak nie zapomnę to cyknę jutro fotkę jaka jest kolejność, bo u siebie też mam tylko dwie szyby pędzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkino Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 a proszę bardzo ostrość kiepska bo robione po ciemku, ale kolory widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkino Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.