TESTER 1956 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Skoro uderzenie w wentylator powoduje jego, krótkotrwałe co prawda załączenie, to może problem tkwi w samym wiatraku, może szczotki mu się zawieszają lub przewód w wyniku drgań, o ile nie był dobrze zamocowany, ukruszył się... Miałem taki przypadek, co prawda nie tyle sam się ukruszył co spec od klimy mu chyba dopomógł, za rękę go nie złapałem, ale chwilę przed chodził jak trzeba a potem okazało się że wiatrak przestał chodzić. Jakież było zdziwienie fachowca jak rozebrałem, zdaniem fachowca nie rozbieralny, silniczek dolutowałem przewód i zademonstrowałem mu sprawny wentylator, który on już, w oryginale ma się rozumieć, zamawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Taka odpowiedz "Niestety jeśli chodzi o wentylator to nie mam możliwości zamówienia , gdyż nie znalazłem po nr OE żadnego zamiennika" Zamówiłem używany trzymać kciuki że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Będzie dobrze, trzymam kciuki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 haha dzięki za doping sprawa skończyła się tak : Kupiłem wentylator od nissana rozbitego w bok zapłaciłem 80 zł Po założeniu chwila stresu bo każdy trochę się boi że nie zadziała, u mnie jest super bo teraz klima chodzi i wentylator się załącza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Czyli tak jak pisałem, wada była w samym wiatraku. Ważne że działa i jest Ok.! Punkcik za doprowadzenie autka do stanu używalności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi