michoos Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Znalazłem u siebie taka dziurę na odlocie powietrza. Czy u was tez jest a jeśli nie to co tam mogło być wcześniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ale to przed filtrem powietrza, więc czemu nieszczelny? Dolot to nie batyskaf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ja znajdziesz dziurę w dolocie pomiędzy silnikiem a przepływomierzem to jest lipa. a tu to normalka, nic sie nie stanie, jest ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedzi. Z ciekawości po czym to może być dziura? Poprzedni właściciel poczuł nagła potrzebę zrobienia dziury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A co powiecie na nieszczelność na spojeniu obudowy filtra powietrza miedzy górną częścią a dolną ? U mnie ewidentnie puszcza w tym miejscu bo słychać i czuć gdy przyłoży się rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A co powiecie na nieszczelność na spojeniu obudowy filtra powietrza miedzy górną częścią a dolną ? U mnie ewidentnie puszcza w tym miejscu bo słychać i czuć gdy przyłoży się rękę. To trzeba zmienić obudowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.