Subbas Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam wszystkich. Od ponad tygodnia jestem posiadaczem Primery P11 w wersji sportline. Autko ma delikatnie uszkodzoną maskę i połamany gril. Szukam wszędzie na necie ale nie mogę znaleźć. Konkretnie potrzebuję prawą nerkę (stojąc na przeciwko auta). Czy wiecie gdzie mogę ją zdobyć a może ktoś na forum chciałby sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Bardzo często użytkownik @TESTER 1956 pisze: Zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Części Samochodowe Cezary Nieznajek. Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subbas Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Niestety nie znalazłem pomocy. Jeśli ktoś z Was ma dostęp do tej części lub wie kto mógłby ją mieć, proszę o kontakt. Nie sądziłem, że ze znalezieniem grilla mogą być aż takie problemy... Znalazłem dwa za granicą ale ich ceny to jakaś masakra. Rozmawiałem z kimś, kto spawa plastiki. Niestety okazuje się, że powstaną nierówności i pomarszczenia a zależy mi na estetyce. W związku z tym mam pytanie czy da się to jakoś wyszlifować, zaszpachlować nierówności? Na prawdę nie wiem co z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.