Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

identyfikacja nawigacji

milimetr

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

Mam qashqai z 2007 z nawigacja (tą z monitorem wystającym z deski rozdzielczej). Samóchod sprowadzony z Holandii i tutaj własnie jest problem, cały system mam po holendersku i ni w ząb nie potrafię zrozumieć co on do mnie "mówi" (nie wiem jakim cudem ale udało mi sie telefon podpiać pod to ustrojstwo).

Szukam instrukcji do tego radia w jezyku polskim/angielskim aby móc zmienić język na angielski z tego dziwnego narzecza. Szukałem już w necie nissan connect 2007 ale nic nie mogę znaleźć. Czy był by ktoś na forum kto może posiada instrukcje do tego cuda, lub potrafi mi pomoc w identyfikacji co to jest ?!

dziekuje bardzo ale niestety to juz mam sprawdzone i "nie tedy droga" :( - cos mi sie wydaje ze bede siedzial ze slownikiem w aucie i szukal po omacku. :(

Tak jak większość osób na tym forum, łącznie ze mną zresztą, ale ustawienie języka to chyba najprostsza sprawa nawet jakbyś miał manualnie każdy wiersz klikać to w końcu go znajdziesz. Tak samo ja na swojej dochodziłem, bo nawet tej instrukcji nie miałem przy ustawianiu.

ok, znalalem w instrukcji holenderskiej. i okazuje sie ze nie mam tej opcji u siebie. jeszcze licze na to ze bedzie to jak wsadze plyte z mapami.

Moim zdaniem masz możliwość przełączenia języków. Bynajmniej w QQ który miałem kupić, też z Holandii rocznik 2009, była taka opcja bo sprawdzałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...