rabe Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czy ktos wie jakie OBD wejdzie w x traila 2002,diesla?? Z tego co widze na allegro to nic nie pasuje do tego rocznika w małych pieniadzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 mi działa elm pod bluetootha i program torque . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabe Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 masz 04r-diesla czy benzyne?? masz pełna diagnoze czy tylko okrojona? dotarłem ze mpm-com ma pełna ale 450 zł.Moze jeszcze ktos ma jakies info na temat?? http://www.mpm-com.pl/index.php?route=product/product&path=64_74&product_id=84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 mam 2,2 dci - nie jest to pełna diagnoza - elm pozwala odczytać błędy i podglądać parametry czujników w czasie rzeczywistym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.