Matijus Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam po zakupie Primerki i uporaniu się z małymi pierdółkami nadszedł czas że wszystko (póki co i odpukać) chodz,i ok tak więc zaczynam się zastanawiać żeby troszkę urozmaicić Primerkę. Takie pytanie, może banalne ale szukałem czegoś na ten temat lecz nic nie znalazłem czy da się wstawić do 2002 r hatchback pod maskę siłowniki? Tak żeby zrezygnować z "patyczka" do podtrzymania maski ? ktoś coś próbował słyszał ? z tego co wiem to chyba 2007 roczniki tak miały ale czy by to pasowało do starszego rocznika? trzeba by było coś wiercić czy otwory są jakieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Na pewno się da, tylko musisz dobrać odpowiedniej długości siłownik, pomierzyć gdzie zamontować mocowania i będzie hulało. Trochę pracy, na zasadzie prób i błędów z tym jest ale efekt końcowy piorunujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Matijus.Jeżeli masz podejrzenie ,że w 2007r były montowane to poszukaj zdjęć ,obrazków,jakichś danych co do mocy siłownika.To jest wstęp,jak to zbierzesz do kupy to później jest z górki Popatrz,krótka wycieczka: http://allegro.pl/primera-p11-lift-sedan-silownik-teleskop-maski-i5092715647.html A za chwilę znajdę Ci ich wartości. Matijus.PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jacku jak masz jakieś info to proszę daj znać bo tez już myślałem o zastapieniu patyczka siłownikami A wiem, że ty u siebie taki patent wykonałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ale po co komuś siłownik maski?Faktycznie starsze auta mają siłownik np volvo v40 z 1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Po to, żeby nie musieć się szarpać z "kijkiem" do jej podtrzymania po otwarciu... Z siłownikami jest łatwiej...otwierasz i już, siłowniki trzymają maskę a ty możesz sobie w środku grzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ale po co komuś siłownik maski?Faktycznie starsze auta mają siłownik np volvo v40 z 1998 Ale to jest radocha i przyjemność z użytkowania Sam sobie załozyłem w qqłce i jestem super zadowolony,nie rosna mi bicepsy jak po syntholu Karolusie,przeczytałeś PW??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.