szop1983 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam mam kolejne wazne pytanie czy mozna jezdzic z wykrzywionym wałem tylnym ?? bo mam silnik skrzynie i reduktor od 3,3 a tylny most jest z Y60 93 rocznik czyli grucha jest na środku a nie z prawej strony , czy nie ma to wpływy na jazdę w terenie i w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 przeca zmotałeś reduktor z 2.8 ? . Można znajomy tak już jeździ z trzy lata i nic mu się nie dzieje . Jedyne co to coś z wałem motał albo go wydłużył albo dystans dał nie pamiętam już . Mogę się spytać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop1983 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 siema wszystko bylo by dobrze tylko ja nie jestem jakims wysmienitym spawaczem i puszczal olej na tej plycie na tych zalamaniach i w hu.... szlak trafil mi skrzynie wczoraj bo oleju mnie miala dlatego chce wsadzic 3,3 skrzynie z reduktorem tylko nie wiem czy pasuje bo wal mam od 3,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.