Bborn Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam Od mniej więcej 2tyg mam taki problem, a raczej denerwującą niedogodność. Przy wciskaniu pedału sprzęgła słychać i czuć pod nogą delikatne stuknięcie, tak jakby przeskakiwała jakaś sprężynka. Z biegami nic się nie dzieje, normalnie wchodzą, sprawdzałem dwumasę, nic nie szarpie. Może chodzi o coś z wysprzęglikiem, jakaś mechaniczna usterka? Może ktoś wie o co chodzi i czy warto z tym lecieć do mechanika. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ściana grodziowa pękła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 jak dobrze obmacasz mocowanie pedału to tam od góry jest śruba - jest pewnie poluzowana, dokręć i będzie git. Miałem to samo, strzelała sprężyna, w końcu odkręciła się wspomniana śruba i wypadła mi pod nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bborn Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Polukam, wielkie dzięki A jeszcze zapytam, to mocowanie to gdzie się znajduje-przy samym pedale? Ta śruba jest trochę wysunięta ale nie mogę jej ruszyć palcami, musi być przykręcona do oporu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.