jacko68 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam,mam pytanie dotyczące pokrywki poduszki powietrznej pasażera.Czy materiał z jakiego jest wykonana jest taki sam jak reszta obudowy deski rozdzielczej.Czy może mieć inny odcień koloru? Jeżeli różni się tymi cechami,może świadczyć to o wymianie poduszki lub innej ingerencji w to urządzenie? Proszę o komentarz. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 U mnie jest widoczne różnica w materiale wykonania . Też na to zwróciłem uwagę ale chyba wiele egzemplarzy tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax27 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam,u mnie tez ta pokrywa troche rozni sie odcieniem od deski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Panowie u mnie jest taka sama jak deska tylko jest delikatne wgłębienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.