@ndy Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zaczyna mnie irytować "cykający" przekaźnik wycieraczki tylnej... Z tego co słyszę zamontowano go w okolicy bezpieczników kabinowych. Dźwięk jest na tyle głośny, że słychać go mimo włączonego radia. Ruchu wycieraczek przednich nie poprzedza żadne "słyszalne" "cykanie"... Czy też tak macie, że przekaźnik słychać bardzo wyraźnie - innymi słowy, czy TTTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 W moim też jest taki głośny, więc chyba TTTM. Swoją drogą w żadnym samochodzie, którym do tej pory jeździłem nie był on tak słyszalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndy Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 W moim też jest taki głośny, więc chyba TTTM. Swoją drogą w żadnym samochodzie, którym do tej pory jeździłem nie był on tak słyszalny. dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajakiujscie Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Masz rację - też tak mam w swoim. Można powiedzieć, że TTTM. Poprzednio miałem Scenica, Twingo i został mi jeszcze Trafic i w każdym było takie samo cykanie, dochodzące z tego samego miejsca. Nissan wziął rozwiązanie z Renaulta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Czy też tak macie, że przekaźnik słychać bardzo wyraźnie - innymi słowy, czy TTTM? Nie, zero halasu, kompletna cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndy Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 może trzeba będzie zrobić ankietę? Rok, wersja - cyka lub nie cyka 2015, n-tec, cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 może trzeba będzie zrobić ankietę? Rok, wersja - cyka lub nie cyka 2015, n-tec, cyka 2015, tekna, nie cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 U mnie nie cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 2015, TEKNA , nie cyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 2015 N-TEC nie cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 U mnie też nie cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 2015 N-Tec - CYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To zmienimy nazwę tematu...Komu cyka,komu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndy Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A Dziewczynom ...? Ciekawy jestem jak odpowiedzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki18 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 hehe. pierwsze co przykuło moją uwagę to właśnie ten strasznie głośny przekaźnik wycieraczki. tekna 2015 kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Widocznie jest to przypadłość elektroniki nie Qqłki. Zmienić przekaźnik i może nie będzie klikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 U mnie też nie cyka,tekna 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 A taki młody jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ale ufam w postęp medycyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) U mnie w Acencie cisza Edytowane 5 Marca 2016 przez tz1609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Cyka u mnie a w medycynę nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Czyli "przekaźnik koloru niebieskiego" u Ciebie rozwiązuje kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Znam inne kolory też jak potrzeba zapodam. :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi