tomo2222 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ja do tego cykania dołożę jeszcze okresowo szalejącą tylną wycieraczkę. Wyłączenie silnika pomaga na chwilę i od nowa wariactwo! Na drugi dzień jak wszystko oki. Co myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ooooopisz to wariactwo!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo2222 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Po uruchomieniu wycieraczka goni jak szalona- próba wyłączenia wyłącznikiem nic nie daje -sama zatrzymuje się np. w pozycji pionowej. Na ponowne włączenie przełącznikiem nie reaguje. Wyłączam i włączam silnik i po ponownym uruchomieniu wycieraczka znowu podobnie szaleje. Po przejechaniu kilku kilometrów włączam jeszcze raz wycieraczkę i zaczyna działac prawidłowo. Miałem już kilka takich sytuacji. Myślę że ma na to wpływ ten przekaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Albo moduł komfortu,który odpowiada za prawidłową pracę,wycieraczek,czujnika zmierzchu,deszczu i czegoś tam jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Albo sam włącznik wycieraczek przy kierownicy,mialem tak w insigni i po wymianie jak reka odjal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo2222 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dzięki za podpowiedz - będę w serwisie to przedstawię problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłapouchy Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 U mnie cyka - Tekna 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi