Falk Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Siemkaczy ktoś wie ile niutonometrów dokręcić śruby od głowicy w Patrolu K260 2.8 TD ? nie chodzi mi o stopnie bo nie mam takiej możliwości dokręcenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 W serwisówce jest podane w Nm a potem w stopniach, więc nie ma chyba innej możliwości. Jeśli chcesz, krok po kroku mogę Ci to opisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falk Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 znaczy byłem ciekaw czy ktoś może ma swój pewny sposób na dokręcenie w Nm.... wczoraj złożyłem głowicę i już wszystko po dokręcałem z siłą 170Nmplanowanie głowicy było... bardzo duży wżer przez co mi poszła uszczelka i pchało na zbiornik z płynem powietrze... ale już wczoraj odpalił i wszystko graa co do serwisówki to trochę dziwne dokręcanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 W serwisówce pisze, że masz przykręcić wg odpowiedniej kolejności na 29, potem 113Nm, zluzować i ponownie na 29 i finalnie 127Nm. Po tym wszystkim każda 100-105 stopni. Pogmatwane Dwie M8 na 21Nm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falk Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 to jest chyba dokręcone wystarczająco mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 to jest chyba dokręcone wystarczająco mocno Pewnie tak Oby nie za mocno Czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.