Seba350 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam, od czego podpasować dywaniki do D21?? Terrano I , a może D22 ma takie same?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Przód jest identyczny jak terrano 1 wiec proste, tył to nie wiem jaka masz kabinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 kabina 1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja mam wrażenie że tylne z terrano wd21 by spasowałyby do pickupa d21serio, nie mam zamiaru kasztanić wam wątku , to tylko moja wizja i opinia, ..... swoją drogą ciekawe czy zamienniki produkują takich tajli (czyt. części)????? można jeszcze stworzyć sobie szablony i dać fahmanowi tapicerowi coby takowe stworzył,jeżeli chodzi o dywanik materiałowy, jeżeli o gumowy to jedynie pytać po firmach mot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Kupiłem jakiś czas temu od T1 - kierowcy idealnie pasuje, pasażer ma lewą część od fotela strony wyciętą łukiem gdzie w pick-upie mogłoby być prosto, a tylne - no cóż ,nie pasują (do przewidzenia było) są ogólnie za małe - jakoś je tam ułożyłem, coś podciąłem i jakoś tam może być od bidy - raczej i tak nikt tam jeździć nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 raczej i tak nikt tam jeździć nie będzie no to dywaniki z tyłu to w twoim wypadku zbędny balast . idzie dostać w agromie "sklep rolniczy" gumowe maty na arkusz nie pamiętam wymiarów ,coś ala wykładzina ,moim zdaniem takie coś by ci pykło , do tyłu pod nogi pasażerów ,.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.