equinoxe Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Gdybym jeździł po żwirowiskach to bym się nie dziwił na takie odpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blu22 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Sprawdzałem z ciekawości u siebie i jest "czysto" czyli żadnych odprysków. Jeśli to prawa strona auta, to może w okolicy gdzie jeździsz masz jakiś specyficznie lotny żwirek na poboczu drogi? Edytowane 13 Marca 2016 przez blu22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturs Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 equinoxe - skąd jestes? ja spod kielc - ale po województwie często śmigam, więc mogę podjechać to porwnamy.. u mnie 4500 na liczniku.. chyba że na moim oglądałeś już.. teraz ciemno więc nie sprawdzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 arturs - no ja też spod Kielc - mam około 45 km od strony Częstochowy. Więc jak to dla Ciebie nie problem to chętnie się spotkam - trzeba by tylko jakieś miejsce ustalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturs Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czyli Włoszczowa/Łopuszno? ja mieszkam w Bolminie (trasa na Małogoszcz) a w Chęcinach pracuję.. jakoś po świętach jak pogoda się polepszy to spok, możemy się gdzieś zjechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi