PiteK Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Witam Wszystkich serdecznie, zanabyłem żonie K11 i dolewając płynu do spryskiwaczy chyba przesadziłem bo zaczęło się wylewać I teraz nie wiem, czy zbiornik nieszczelny bo wylewało się dołem. Jaką pojemność ma zbiornik spryskiwacza w k11? Lejecie płynu na maxa, tak, że widać go w rurce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 hmm, ja polecam wizytew serwisie.Cos musi tu nie grac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Zanim pojedziesz do serwisu to poprostu obeseruj czy nadal cieknie. Wielokrotnie zdarza sie tak, że przelejemy i mokra plama pod autem nawet po przejechaniu iluś tam kilometrów. HHA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 ja bym kupil nowy plyn (taki 5l pojemnosci) najlepiej z marketu i lal bym do oporu. jak zaczniesz miec mokre buty to znaczy ze juz jest tyle ile trzeba pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 i wtedy mozna szukac dziurki, ewentualnie wiekszego otworu. widać go w rurce? jak widac w rurce, hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 u mnie też cieknie... Jak kupowałam zostałam pouczona żeby nie lać za dużo bo jest zbiorniczek troszkę pęknięty - gdzieś na górze (niby był klejony ale i tak cieknie jak go na full zaleję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k11 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Jeśli się trochę ulało, to po prostu porozlewałeś. Jeśli zaś leje się cały czas to albo: a) zbiornik jest pęknięty, któraś z pompek wysunęła się ze swojego gniazda. Żeby dostać się do zbiornika, wystarczy wyjąć prawe nadkole i prawą lampę (w modelu po 98 roku, wcześniej nie mam pewności). Płyn dolewam zawsze na maksa, wchodzi około 4 litrów, jak pamiętam. r. PS. Gdyby się okazało, że zbiorniczek jest pęknięty, mogę poratować, mam jeden w zapasie, bo u mnie okazało się, że wysunęła się pompka. Oddam za cztery dychy (tak jak kupiłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.