Radzio358 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam wszystkich serdecznie mam pytanie. Posiadam fabryczną instalację audio w samochodziku Almerka n16 hatchback 2003 FL, wraz z radiem na płytki clarion. radyjko nie gra źle jak dla mnie Mam okazje kupić subwoofer do bagażnika za nie duże pieniądze i tu pojawia się moje pytanie... Czy jeśli odłącze tylne głośniki i pod fabryczne kable podepne głośnik niskotonowy, będzie to w miarę dobrze grało? z czasem pomyślał bym o wzmacniaczu ale to po poprawieniu sytuacji finansowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94763-wzmacniacz-i-subwoofer-do-oryginalnego-radia/?hl=almera&do=findComment&comment=977748 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.