Gość grzesrock Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Kolejne moje pytanko odkad mam zalożona instalacje gazowa po przelaczeniu na benzyne pojaiwl sie problem "dziura" w gazie ja naciskam pedal gazu szybko i do oporu auto nie jest wstanie wchodzic rownomiernie na obroty tylko jakby sie dusilo i nieoddawalo mocy rownomiernie tylko z tak zwana dziura moze ktos na przyczyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 zla regulacja albo instalka niedostosowana do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 w sumie instalacja chyba oki bo na gazie chodzi bosko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 mam to samo i juz sie przyzwyczailem- poprostu ma za malo powietrza i go dusi :wink: mysle ze nikt tego nie zmieni 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 w sumie masz racje bo filtr powietrz nadaje sie juz do wymiane wiec wymienie i zobacze co bedzie pozniej ciekawa sprawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 jak masz dziure przez chwile to oki to wina zamontowanego miksera poprostu stanowi zwezke/zmiane srednicy na dolocie. pozdrawiam slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 a idzie to jakos wy eliminowac zeby niebylo tego typu zachowania ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dobrze dobrana i poprawnie zainstalowana instalacja gazowa powinna poprawnie chodzić na gazie jak i na benzynie. Ja miałem podobna sytuacje, zobacz czy przypadkiem nie zatkali Ci całkowicie dolotu powietrza, bo jeśli tak to masz odpowiedź dlaczego masz takie objawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 dzieki postaram sie to rozeznac i tak musze ustawic wolne oborty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.