FidelC Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam. Czy ktoś może wie jak rozwiązać taki problem. Mam micrę k12 (2004r.) z systemem bezkluczykowym (keyless go) w której rozładował się akumulator. Po naładowaniu odpalanie auta działa, natomiast przestało działać zamykanie/otwieranie (centralny zamek z pilota). Czy da się to jakoś rozwiązać, czy trzeba kodować piloty, a jeśli tak to w jaki sposób? Proszę o pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Bateria w pilocie sprawna? Sam akumulator nie ma tu nic do rzeczy. Drugi kluczyk tez nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidelC Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Baterie w jednym i drugim wymienione. Jeden i drugi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ale nie działa Ci zarówno z przycisków pilota jak i przycisków w klamkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidelC Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Nie działa tylko z pilota. Centralny (zamykanie i otwieranie) działa od środka. Keyless działa tylko w taki sensie, że można uruchomić samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Przyciski na zewnątrz w klamkach drzwi i klapy bagaznika blokują i otwierają? A nie działają tylko te w pilocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidelC Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ok. Już sobie poradziłem. Trzeba było je zakodować u elektromechanika. Jest jeszcze jedna kwestia, która mnie troche irytuje t.j. pikanie podobne do rozładowującej się baterii w telefonie. Czy to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Pika zapewne włącznik stacyjki,jeśli nie przekręcić do końca(trzeba jednocześnie przycisnąć przycisk pod pokrętłem stacyjki i cofnąć do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidelC Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ok. Już sobie poradziłem. Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.